Wie zijn wij?

Copycluster is een onderdeel van Copy Republic. Waar Copy Republic zich bezighoudt met grotere adviestrajecten ter vervanging van kopieer – en printapparatuur is Copy cluster juist bezig met het leveren van machines en service in contractvorm. Beide ondernemingen werken echter samen om uiteindelijk tot het beste resultaat voor de klant te komen.

Afspraak = Afspraak

Copycluster is een onafhankelijk “platte” organisatie waarbij gewerkt wordt met korte lijnen. Hierdoor kan er snel geschakeld worden tussen klanten en leveranciers. Het persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk en wij willen dat u zich nog echt als klant voelt en geen nummer in de kaartenbak.

Onze instelling is no-nonsense en daarbij is afspraak = afspraak. Wij vinden dat een gezonde relatie bestaat uit wederzijds vertrouwen en respect. Op die manier komen we altijd tot een goed zakelijk contact.

Ons team bestaat uit ervaren krachten die gemiddeld 20 jaar in deze branche werken. U bent dus op een vertrouwd adres.

Partners

Onze partners zijn A-merken die ook u als klant volledig voorzien in een complete service waarbij de contractvormen duidelijk en eenvoudig zijn. Belangrijkste merken die gevoerd worden zijn Konica Minolta, Kyocera en Canon. We zijn dan ook volledig gecertificeerd vanuit deze leveranciers. Ook zijn we gecertificeerd voor Papercut een merkonafhankelijk follow me systeem.

Naast deze leveranciers van hardware hebben we ook meerdere leveranciers voor software. Wij ondersteunen klanten volledig in het digitaliseren van documentstromen waarbij te denken valt aan o.a. facturatie en een compleet digitaal archief inclusief werkstromen. Ook wat betreft output management bieden wij ondersteuning. Denk hierbij aan de bekende follow me systemen. Één van deze producten is M-files waarover meer op deze website staat. Zie documentmanagement-systemen

Samenvattend voorzien wij in:

- Goede kwalitatieve machines tegen een zeer aantrekkelijke prijsstelling
- Flexibiliteit in contracten met 0-volume
- Volledige service rechtstreeks via A-merken
- Volledige ondersteuning voor uw documentstromen ( digitalisering)
- Overig als bijvoorbeeld jong gebruikte machines en verkoop papier

Ons motto is “delen is het nieuwe hebben” waarbij het zaken doen met elkaar weer leuk moet zijn!

© COPYREPUBLIC, alle rechten voorbehouden.
Vrijheidsstraat 38, 9665 KW Oude Pekela
Tel: 0597-854327


KvK: 57383448
Bank: NL 68 ABNA 0419878386