Wat doen wij?

Simpel antwoord?

Copycluster zorgt voor de juiste kopieermachine of printer op de juiste plek tegen een voordelige prijs! Is het zo simpel? Ja, wij vinden van wel.

Hoe kan dat?

Eigenlijk creëren wij een tijdelijke virtuele inkoopcombinatie (cluster) op het gebied van kopieer – en printapparatuur. We voegen vele zelfstandige ondernemingen en stichtingen samen tot 1 grote organisatie en behalen zo schaalvoordeel. Dit voordeel kan al snel oplopen tot individuele besparingen van 20 tot 50% op uw printkosten! Serieus geld dus!

Meer voordelen?

Jazeker! Naast dit prijsvoordeel bieden wij u ook extra flexibiliteit door geen volumes vast te leggen. Met andere woorden; u betaalt altijd wat u werkelijk verbruikt heeft en dus nooit teveel! Ook dit kan u al gauw de nodige besparingen opleveren en geeft u voor de toekomst ook de ruimte om door te ontwikkelen zonder dat het geld kost.

Heeft dit invloed op de kwaliteit?

Nee zeker niet! Wij doen alleen zaken met A-merken waardoor u dus verzekerd bent van goede machines met de nieuwste mogelijkheden. Naast dit is het ook belangrijk te weten dat de service rechtstreeks vanuit de fabrikant /leverancier geregeld is. U kunt dus met een veilig gevoel uw dagelijkse business blijven doen.

Copycluster als firewall / intermediair

De rol van Copycluster gaat verder dan alleen de dealer. Wij zullen u ontzorgen op elk gebied betreffende de kopieermachines. U hoeft zelf niet meer de grote organisaties te benaderen om uw problemen of vragen opgelost te krijgen. Wij regelen dat en treden op als een soort firewall / intermediair tussen u en de grote organisatie. Onze korte lijnen lossen alles snel op en u kunt veilig en gerust verder met u werk.

Copy Republic

Zeker niet onbelangrijk ook is de kennis van Copy Republic. Natuurlijk kunt u een lage prijs krijgen door schaalvoordeel, maar ook de juiste inzet van het type machines op de juiste plek is van groot belang! Met de ruime ervaring van onze medewerkers zorgen wij voor die kennis en kunnen we ook op die manier nog veel geld voor u besparen!

Laat u informeren wat uw voordeel kan zijn en vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze medewerkers!

© COPYREPUBLIC, alle rechten voorbehouden.
Vrijheidsstraat 38, 9665 KW Oude Pekela
Tel: 0597-854327


KvK: 57383448
Bank: NL 68 ABNA 0419878386