Samenwerking Copycluster met Bollegraaf

Gepubliceerd: 5 jaar geleden (2018-06-05)

Copy Cluster trots op samenwerking met Bollegraaf Recycling Machinery B.V.

Onlangs heeft Copy Cluster 9 multifunctionele machines en Papercut software voor afdrukbeheer / beveiligd printen mogen leveren bij Bollegraaf. Na grondig vooronderzoek heeft Bollegraaf uiteindelijk gekozen voor een langdurige samenwerking met Copy Cluster. De uitstekende prijs / kwaliteitverhouding i.c.m. met een gedegen advies op het gebied van merk onafhankelijk oplossing voor multifunctionele systemen, afdrukbeheer en beveiligd printen, heeft Bollegraaf uiteindelijk doen besluiten om voor Copy Cluster te kiezen.

Bollegraaf maakte onderdeel uit van een clusterinkoop van 90 machines. Door partijen samen te bundelen tot één grote inkoop cluster profiteert ieder afzonderlijke partij van elkaar, met uitstekende prijscondities als resultaat. Copy Cluster heeft voor deze cluster voor Minolta / Develop als leverancier gekozen. Minolta / Develop is één van de grootste leveranciers  in de wereld op het gebied van o.a. multifunctionele systemen. De service op deze systemen wordt ook rechtstreeks geleverd door de leverancier zelf zodat je altijd verzekerd bent van de juiste expertise en snelle service. Copy Cluster sluit overigens geen servicecontracten op basis van vastgestelde volumes, maar op basis van zeer scherpe tikprijzen die tegen de werkelijke aantallen afdrukken worden belast. Hierdoor betaal je nooit teveel!

Ook was er bij Bollegraaf behoefte aan een beveiligde print omgeving waarbij je het afdrukbeheer goed kunt monitoren. Daarbij had Bollegraaf de wens om het systeem zo te beveiligen dat het ook meehelpt in het voldoen aan de AVG (privacywetgeving).  Het “legitimeren” bij de machine moest via (persoonlijke) tags die al bij Bollegraaf in gebruik waren. Copy Cluster heeft voor de oplossing van Papercut gekozen. Dit pakket voldoet aan alle wensen van Bollegraaf. Papercut is een merk onafhankelijke oplossing die zowel nu als in de verre toekomst gebruikt kan worden ongeacht welk merk multifunctionele machine er in de toekomst gebruikt gaat worden.

Copy Cluster bedankt Bollegraaf voor het vertrouwen en ziet uit naar een mooie en langdurige samenwerking!

© COPYREPUBLIC, alle rechten voorbehouden.
Vrijheidsstraat 38, 9665 KW Oude Pekela
Tel: 0597-854327


KvK: 57383448
Bank: NL 68 ABNA 0419878386